Wie zijn wij?

Het idee voor een informatieve website over LED-verlichting bedacht door twee broers; Nick en Julian. “Wij ontdekten dat er destijds nog maar weinig goede en vooral eerlijke informatie over LED-verlichting te vinden was op het internet. We konden zelf de informatie waarnaar we op zoek waren namelijk ook niet of zeer slecht vinden.”

Hier is toen het idee voor een informatief platform over LED-verlichting ontstaan waar uiteindelijk de website LEDsLampen.nl uit is voortgekomen.

Wat kun je vinden op LEDsLampen.nl

LEDsLampen.nl adviseert bij de aankoop van LED-verlichting en LED lampen. Hierbij kijken we niet alleen naar de voordelen, maar ook naar de nadelen van LED. Op onze website kun je verder terecht voor vragen als; waar moet ik op letten bij de aanschaf van LED-verlichting, hoe kun je LED lampen dimbaar maken en welke fittingen passen op welke lamp?

Ook kijken we naar de toekomstige mogelijkheden van LED-verlichting. Denk hierbij aan de ontwikkelingen van slimme LED lampen. De website zal regelmatig worden voorzien van nieuwe artikelen en informatie.

Samenwerkingen

Wij staan open voor zakelijke samenwerkingen. Meer informatie hierover kun je vinden op de adverteren pagina. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij proberen je mail dan zo snel mogelijk te behandelen.

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    Vul deze code hieronder in: Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.