LED sfeerlicht

Verlichting en met name LED sfeerverlichting zijn erg bepalend voor de sfeer in huis. LED lampen zijn erg geschikt voor het creëren van LED sfeerlicht of speciale effecten in het interieur door de grote kleurvariëteit, en de mogelijkheid tot elektronisch sturen.

PHILIPS LivingColors

Een lamp die van kleur verandert en het interieur omdoopt in rustgevend groen of spiritueel paars, maar ook een huiselijke of gezellige sfeer kan creëren door middel van gebruik van de speciale warm witte LED’s, is de LivingColors van Philips met 16 miljoen kleuren!

Je kunt de lamp op de muur richten en zo zorgen dat de kamer een sfeervolle ruimte wordt. De nieuwste collectie LivingColors begint met de Iris (video) die 10 watt verbruikt en 220 lumen licht geeft, dit is de krachtigste variant. De LivingColors Bloom en Aura geven 120 lumen licht en de LivingColors Micro geeft 50 lumen licht.

Philips livingcolors led-sfeerlicht

LivingColors afstandsbediening

De meeste LivingColors van Philips zijn met een afstandsbediening aan en uit zetten en het kleureffect versterken, dimmen of veranderen. Ook is het mogelijk om hiermee eventueel meerdere LivingColors met elkaar te verbinden. Hierdoor is op een simpele manier LED sfeerlicht creëren.