LED buitenverlichting

De nieuwste trend voor in de tuin is LED buitenverlichting en LED tuinverlichting.

LED tuinverlichting is in staat om de mooiste effecten te leveren in vrijwel elke tuin. Het combineert elegantie en schoonheid met de voordelen van veiligheid (laag voltage en een lage temperatuur). LED buitenverlichting is zeer eenvoudig te installeren en betaalbaar.

LED buitenverlichting voeding

Een belangrijke onderscheidende factor in een tuin met LED verlichting is dat de lage voltage kabel en de 12-24V transformator in feite niet noodzakelijk zijn. LED buitenverlichting maakt gebruik van dergelijke kleine hoeveelheden elektriciteit die net zo gemakkelijk gevoed kunnen worden door oplaadbare batterijen of afzonderlijk aangesloten zonnepanelen. LED buitenverlichting is te koop bij Lampenlicht.

led-terrasverlichting

LED terrasverlichting

LED lampen kunnen worden aangebracht langs het tuinpad en kunnen bijvoorbeeld ook worden als onderwaterverlichting. Denk hierbij aan zwembaden, tuinvijvers en koivijvers. Het is zeker de moeite waard om te kijken wat voor soorten LED buitenlampen en LED tuinverlichting er allemaal te krijgen zijn.


philips-imageo-led-kaarsen

Philips Imageo LED kaarsen

Met de Philips IMAGEO LED kaarsen kunt je op een eenvoudige manier sfeer creëren met kaarsjes. De kaarsjes flikkeren net als een echte kaars wat voor het sfeervolle effect zorgt. De Philips IMAGEO LED kaarsen zijn veilig te gebruiken en overal neer te zetten. Zelfs in de badkamer aangezien de kaarsen waterdicht zijn. Door het gebruik van LED lampen is er geen open vlam, kaarsvet of rook.