Osram LED

Osram LED

Osram is van oorsprong een Duitse lampenfabrikant dat in 1906 werd opgericht. Osram behoort samen met Philips en General Electric tot de drie grootste lampenfabrikanten ter wereld.

Osram heeft een grote diversiteit aan lampen van praktische verlichting tot knusse LED verlichting en sfeerverlichting. Het brede assortiment LED lampen is gebaseerd op de nieuwste technologie en alle lampen hebben een uniek design. Door maximale focus op innovatie zijn er verschillende soorten vormen en maten van deze lampen.


Osram LED lampen

Osram lampen zijn energie-efficiënt hebben een superieur design, zijn duurzaam en van een kwalitatief zeer hoogstaand niveau. Deze fabrikant ontwikkelt LED lampen volgens de maximale technologische standaarden; modern design en van Duits fabrikaat. Voor de verlichtingsmarkt zijn voor vrijwel alle toepassingen innovatieve producten ontworpen. Osram lampen maken gebruik van elektrische halfgeleiders in plaats van gloeidraad en zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, vormen, lichtkleuren en lampvoeten. Osram heeft haar producten bovendien ontworpen en gefabriceerd volgens de ErP-richtlijn. Hierdoor geldt voor alle Osram lampen een garantie tot vijf jaar.

“Als je op zoek bent naar Osram LED lampen, raden wij je aan om eens te kijken op de website van Lampdirect. Deze webshop heeft een groot en kwalitatief assortiment LED lampen van het merk Osram.”

Osram LED GU10

Osram led gu10

Osram LED GU10 lampen zijn LED lichtbronnen met een GU10 fitting. GU10 LED lampen hebben geen schroefdraad maar een bajonetsluiting. Het bevestigen van de Osram LED GU10 gebeurt door de lampen ten opzichte van de armatuur over een beperkte hoek te verdraaien. Osram GU10 LED lampen hebben een bipin-voet of steekvoet waarbij de 2 pinnen 10mm uit elkaar staan.

GU10 is een standaard type aanduiding van een verbinding tussen de fitting en het armatuur. Indien u een GU10 LED lamp wilt vervangen kies dan voor een fitting van hetzelfde type. Oude of kapotte GU10 lampen zijn gewoon te vervangen voor Osram GU10 LED lampen met een GU10-bajonetvoet.
Tip: Verwijder de oude of kapotte GU10 lamp door de lamp een klein beetje in het armatuur te drukken en een kwartslag linksom te draaien.

Kwalitatieve Osram lampen

“Voor Osram lampen adviseren wij de webshop van Lampdirect. Osram LED lampen hebben tot 5 jaar garantie, zijn van zeer hoge kwaliteit en beschikken over alle belangrijke criteria.

Osram LED Ekomi

Lampdirect     9.2/10


Bekijk ook onze andere categoriën:

LED lampen | Energie besparen | LED fitting soorten | Voor- en nadelen LED lampen